Decodare Reparatii HTC Wildfire S, Marvel, A510e, ChaCha, Status, A810e, Salsa, Icon, C510e, Desire, Bravo, A8181, HTC One X, One S, One XL

Decodare Reparatii HTC Wildfire S, Marvel, A510e, ChaCha, ChaChaCha, Status, A810e, Salsa, Icon, C510e, Desire, Bravo, A8181, HTC One X – All World’s first and exclusive!

HTC One S,
HTC One X,
HTC One XL

– HTC Desire C
– HTC Golf

19 Responses to “Decodare Reparatii HTC Wildfire S, Marvel, A510e, ChaCha, Status, A810e, Salsa, Icon, C510e, Desire, Bravo, A8181, HTC One X, One S, One XL”

 1. octavian Says:

  salut mar interesa o resoftare la htc wildfire s si cam cat ar costa

 2. http://www.servicegsmbucuresti.ro Says:

  pretul il aveti pe mail.

 3. george Says:

  salut
  am o pb cu un htc one s. nu mai pot folosi butonul pornit/oprit pt ca in momentul in care am desfacut carcasa din spate pt a introduce micro sim-ul a sarit si bucata mica de plastic care era actionata de butonul pornit/oprit

  ma puteti ajuta?

  multumesc

 4. http://www.servicegsmbucuresti.ro Says:

  Buna ziua, da se poate rezolva trebuie sa veniti la service pt a face o constatare.

 5. cristi Says:

  Salut, am o problema cu un HTC One X. Mai exact nu imi mai recunoaste sim-ul, as vrea sa stiu daca se poate repara.

 6. http://www.servicegsmbucuresti.ro Says:

  Buna ziua, da se poate repara.

 7. Luca Octavian Says:

  Salut. Am un Htc One X si as vrea sa-i fac upgrade de firmware de la ICS existent la Jelly Bean. Tot astept update-ul original si nu mai apare. As dori daca se poate o versiune de Jelly Bean riginala. Telefonul nu este codat, dar e brand-uit de Vodafone Germania. Are CID: VODAP102 … Se poate ceva… Si un pret estimativ?
  Multumesc.

 8. http://www.servicegsmbucuresti.ro Says:

  Buna ziua, da se poate face.

 9. mugurel01_ Says:

  am un star b 79 am incercat sa-l conectez la smart tv prin wifi direct, mi-a dat un pin care l-am introdus in tel, dar l-am bagat la vpn si cind sa pornesc tel imi cere acel cod pe care nu l-am scris, nu merge sa mai accesez nimic faca acel cod, tel e copia lui htc one x, ma puteti ajuta ???

 10. tibi Says:

  salut! am si eu un htc one x . am incercat sa pun pe el cyannogen 10.1 si nu am reusit .imi apare un pop-up si imi spune com.android.phone has stopped .daca selectez ok apare iar si iar si iar. se poate sa me ajutati cu o resoftare sa bag android 4.2.2 ca m-am saturat de interfata sense ?

 11. http://www.servicegsmbucuresti.ro Says:

  Buna ziua, se poate face trebuie adus la service.

 12. Dan Says:

  Buna seara, am un HTC Desire HD, cu aplicatia de SIM Dual de la Vodafone. Se poate instala Android 4.3 (si pastra aplicatia de SIM Dual, fara sa mai trebuiasca sa merg din nou la Vodafone pentru configurare)? Daca da, cat costa? Se poate elibera factura?
  Multumesc.

 13. http://www.servicegsmbucuresti.ro Says:

  Daca se resofteaza se pierd toate datele din telefon.

 14. Marius Says:

  sal am un htc one x de la cineva adus de afara si nu il pot decoda deoarece nu stiu pe ce retea este codat se poate face si cat costa multumesc .

 15. http://www.servicegsmbucuresti.ro Says:

  Buna ziua, da se paote face, trebuie doar adus la service.

 16. Adi Says:

  Va salut,am un htc desire 500 si de cand l-am incarcat la priza de la masina cu un cablu usb nu cel original,nu se mai incarca la nici o sursa de curent cu nici un alt cablu decat cu acela de la masina,mentionez ca atunci cand l-am alimentat de la priza masini s-a restartat iar de fiecare data cand scot acel cablu din el imi zice ca tel este in modul usb,care sa fie problema?multumesc,o zi buna!!!

 17. marian adrian Says:

  Am un htc 8181 se poate schimba memoria la el (este dusa) sdica se deschide decat htc pe fond alb

 18. Ciocan Paul Says:

  Buna ziua . Am un HTC Desire S S510e si am o problema cu el. Daca umblu pe el, dupa cateva minute se inchide apoi nu-l mai pot aprinde decat daca il conectez la incarcator. Oare e soft-ul de vina. Cat costa o resoftare ?

 19. Alecu Nicolae Says:

  Buna seara,
  Am un HTC Wildfire s A 510 al carui touch screen este defect. Deasemenea doresc si resoftarea lui deoarece de la un update nu mai are driver-ul pentru modemul WiFi.Cat costa aceste doua operatiuni ?
  Va multumesc.

Leave a Reply


Sari la bara de unelte